x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Videanu: "Am votat pentru ca România să nu fie o ţară de doi lei, aşa cum o numesc unii"

Videanu: "Am votat pentru ca România să nu fie o ţară de doi lei, aşa cum o numesc unii"

06 Dec 2009   •   00:00

Prim-vicepreşedintele PD-L, Adriean Videanu, a declarat, după exercitarea votului, că a votat pentru ca România să nu fie "o ţară de doi lei", aşa cum o numesc unii, şi a anunţat că PD-L va anunţa rezultatele numărătorii paralele în jurul orei 2.00.



"Am votat pentru ca România să nu fie o ţară de doi lei, cum o numesc unii, o ţară în care să le fie ruşine, ci o ţară în care cu toţii să ne simţim bine şi să fim cu toţii ca acasă", a declarat Videanu, citat de Mediafax.

El a spus că este optimist în privinţa acestui scrutin. "Voi merge la partid, voi monitoriza organizarea în bune condiţii a procesului electoral şi pe urmă începem numărarea paralelă a voturilor şi vom fi primii, aşa cum v-am dat şi în 2004 rezultatele, aşa vom fi primii care vă vom da rezultatele oficiale, undeva spre 1.00 - 2.00 dimineaţa", a anunţat Adriean Videanu.

Videanu a apreciat că prezenţa la vot va fi un pic mai mică decât în primul tur de scrutin. Prim-vicepreşedintele PDL a votat împreună cu soţia sa, la Liceul Mihai Bravu din Sectorul 3 al Capitalei.

×
Subiecte în articol: alegeri 2009