x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Voiculescu despre Tariceanu - Pregatiri de suspendare

Voiculescu despre Tariceanu - Pregatiri de suspendare

07 Mar 2007   •   00:00

Liderul PC, Dan Voiculescu, a declarat ieri ca are unele informatii conform carora pana sambata este posibil sa fie sesizata comisia de la Presedintie pentru suspendarea premierului.

"Este vorba despre o incercare de manevra politica pe care noi nu o dorim, implicarea premierului intr-un asa-zis dosar, unde, deocamdata, nu s-a gasit vinovatul. Si daca tot se cauta vinovatul, poate fi cautat o saptamana, o luna, timp in care o anumita comisie poate propune suspendarea si presedintele poate aproba suspendarea", a aratat Voiculescu, amintind un caz asemanator, cel al fostului ministru al Apararii, Teodor Atanasiu.

Voiculescu a mai spus ca aceasta actiune "nu ar face decat sa adanceasca si mai mult criza politica si ar fi dovada finala si clara ca se urmaresc neaparat debarcarea premierului si incercarea de numire a domnului Stolojan in locul sau".

Liderul PC a refuzat sa dea mai multe detalii cu privire la aceasta posibila actiune de suspendare a premierului si a precizat ca informatiile nu le are din ziare.

×
Subiecte în articol: politic