x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Zgonea: Videanu induce în eroare opinia publică; datele pe care le avem, în acord cu exit-poll-urile

Zgonea: Videanu induce în eroare opinia publică; datele pe care le avem, în acord cu exit-poll-urile

06 Dec 2009   •   00:00

Deputatul PSD Valeriu Zgonea a declarat că prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu induce în eroare "cu bună ştiinţă" opinia publică, prin "alegaţiile" cu privire la numărătoarea paralelă a voturilor, el susţinând că datele parţiale ale PSD sunt în acord cu exit-poll-urile.

Secretarul general adjunct al PSD, Valeriu Zgonea, a afirmat că numărătoarea paralelă avansată de Adriean Videanu constituie "alegaţii", argumentul fiind că PDL nu avea timp să centralizeze procesele verbale de la 40% din secţiile de vot.

Zgonea a afirmat că Videanu induce în eroare cu bună ştiinţă opinia publică.

El a adăugat că numărătoarea parţială a PSD confirmă rezultatul exit-poll-urilor.

"Datele parţiale pe care le avem sunt în acord cu rezultatele exit-poll-urilor", a spus Zgonea.

Întrebat care sunt datele PSD, Zgonea a spus că le va face publice după ce vor fi centralizate peste 50% din procesele verbale ale secţiilor de vot, el estimând că acest lucru s-ar putea întâmpla luni dimineaţa.

Zgonea a mai spus că datele numărătorii PDL prezentate de Videanu se bazează pe sms-uri şi nu pe copii ale proceselor verbale.

El a spus că, potrivit numărătorii paralele a PSD, Mircea Geoană a obţinut, după centralizarea a 483 de secţii din Bucureşti, 51,59%. 

×
Subiecte în articol: observator