x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Balul Bobocilor cu droguri și obiecte periculoase

Balul Bobocilor cu droguri și obiecte periculoase

de Redacția Jurnalul    |    27 Noi 2023   •   17:30
Balul Bobocilor cu droguri și obiecte periculoase

Jandarmii din Vâlcea au intervenit la o petrecere organizată de tineri, la Balul Bobocilor, unde au depistat doi tineri care aveau asupra lor droguri „cristal” și alte obiecte periculoase.

În cadrul evenimentului „Balul Bobocilor" organizat la un restaurant din Râmnicu Vâlcea, jandarmii au intervenit, sâmbătă noaptea, pentru a gestiona o situație ce implica doi tineri surprinși având asupra lor substanțe interzise și obiecte periculoase.

„Pe parcursul evenimentului, doi tineri au atras atenția autorităților manifestând un comportament suspect. Jandarmii vâlceni i-au legitimat pentru a evalua situația și pentru a stabili motivele comportamentului lor. În urma controlului corporal preventiv efectuat, s-a constatat că unul dintre tineri purta asupra sa, ascunse în încălțăminte, substanțe suspecte, presupuse a fi interzise de legislația în vigoare. Cei doi tineri au declarat că aceste substanțe, cunoscute stradal sub denumirea de „Cristale”, erau destinate consumului propriu”, transmit, luni, reprezentanții Jandarmeriei Vâlcea.

Ulterior, într-un alt punct al evenimentului, jandarmii au descoperit asupra altor doi tineri cu vârste de 19, respectiv 21 de ani, un cuțit cu lamă pliabilă și un spray lacrimogen, obiecte periculoase care erau ingenios ascunse în interiorul hainelor.

Documentele întocmite în urma intervenției, împreună cu substanțele interzise și obiectele periculoase, vor fi predate organelor abilitate pentru continuarea cercetărilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

droguri

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: balul bobocilor droguri