x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Cioban din Vaslui, batjocorit de un consilier local. I-a legat o talangă la gât și l-a pus în genunchi

Cioban din Vaslui, batjocorit de un consilier local. I-a legat o talangă la gât și l-a pus în genunchi

de Redacția Jurnalul    |    28 Iul 2023   •   13:15
Cioban din Vaslui, batjocorit de un consilier local. I-a legat o talangă la gât și l-a pus în genunchi
Sursa foto: antena3CNN/tiktok

Un cioban din Vaslui a fost batjocorit de un consilier local. Acesta, împreună cu un prieten, i-au legat bărbatului o talangă de gât și l-au pus să meargă în genunchi și să imite un berbec.

Întâmplarea s-a petrecut la o stână din localitatea Zăpodeni. Lucian Panainte este patronul stânei, dar și ales local PSD. Împreună cu prietenul său și-au bătut joc de cioban, apoi au postat videoclipul pe rețelele sociale, scrie  vremeanoua.ro

"Acest băiat, Panainte Lucian, pe lângă faptul că este om cu carte, absolvent de facultate, mai este și consilier local. În calitate de ales al cetățenilor din comună, el ar trebui să fie un exemplu pentru ceilalți, copiii să aibă ce învăța de la el.

Din păcate, el nu se află la prima astfel de abatere. În trecut, a mai pus un băiat extrem de necăjit din satul nostru să se întindă pe jos și să facă precum ursul. I-a dat o bere și l-a batjocorit. Îi place să umilească oamenii, în special pe cei neajutorați", povestește un localnic.

Redactorii cotidianului Vremea Nouă l-au contactat telefonic peLucian Panainte pentru a-i cere explicații cu privire la filmulețul postat pe TikTok, dar acesta a refuzat să comenteze.

×