x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Salvată de un apel telefonic greșit

Salvată de un apel telefonic greșit

26 Aug 2020   •   22:30
Salvată de un apel telefonic greșit

Viața unei bătrâne din Focșani a fost salvată, după ce o femeie pe care o sunase din greșeală a dat dovadă de prezență de spirit.

Conform ISU Vrancea, miercuri după-amiază, o femeie din Galați, Irina, aflată în concediu împreună cu familia, mergea spre litoral, când i-a sunat telefonul și cineva i-a spus „Alo, Mihaela! Mă simt rău, nu știu ce să fac”.

Gălățeanca i-a răspuns că nu este Mihaela și a întrebat-o cu ce o poate ajuta.

Deodată, s-a făcut o pauză lungă, la telefon nu se mai auzeau decât gemetele unei femei. În acest interval, gălățeanca și-a amintit de mătușa ei care a stat două zile în casă, fără ajutor, și a insistat să afle ce probleme are femeia care o sunase, însă nu se mai înțelegea nimic din ce spunea femeia, apoi discuția s-a întrerupt.

Irina a sunat imediat la 112, unde i-a răspuns operatoarea de la S.T.S. Ialomița. După ce i-a lăsat datele, gălățeanca a sunat numărul necunoscut și a reușit să afle că pe femeie o cheamă Georgeta.

STS a redirecționat cazul către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea, care a trecut imediat la localizarea zonei de unde a sunat femeia.

Având datele de identificare, dispecerii ISU au alertat polițiști, iar aceștia au găsit repede adresa femeii.

Pompierii au pătruns în apartamentul din Focșani pe o scară și au găsit o femeie de 88 de ani, conștientă, dar bolnavă.

Femeia a fost dusă imediat la Unitatea de Primiri Urgențe Focșani.

„Caz rezolvat cu succes, datorită prezenței de spirit de care a dat dovadă Irina și a bunei cooperări care există între instituțiile care au intervenit: S.T.S., I.S.U. Vrancea, I.P.J. Vrancea, S.A.J. Vrancea”, transmite ISU Vrancea.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: salvata de un apel telefonic