x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Surpriza unui român din Germania care a închiriat un apartament pentru un weekend: "La prima vedere totul era în regulă"

Surpriza unui român din Germania care a închiriat un apartament pentru un weekend: "La prima vedere totul era în regulă"

de Redacția Jurnalul    |    22 Aug 2023   •   18:00
Surpriza unui român din Germania care a închiriat un apartament pentru un weekend: "La prima vedere totul era în regulă"

Un român stabilit în Germania a închiriat un apartament în Baia Mare pentru un weekend. Acesta a venit cu familia în țară să participe la o nuntă. Însă ajunși la locul de cazare, au avut parte de o surpriză neplăcută.

"M-am apucat și am tras mobila": Un român din Germania, întors în țară pentru o nuntă, a rămas șocat de apartamentul închiriat "în regim hotelier" în Baia Mare

Aceștia au închiriat locuința pe internet, cu câteva luni înainte, plătind și un avans de 50 de euro iar restul de 200 de euro când au primit cheile de la proprietară. 

"Am ajuns în Baia Mare, am luat cheile și ne-am dus la cazare. La prima vedere totul era în regulă, numai că după ce am deschis ochii mai bine, apartamentu era necurățat. Apartamentul închiriat era în regim hotelier.

Curățenie nu a fost făcută în el de multă vreme. Perdelele erau căzute, pânză de păiajen în geamuri. M-am apucat și am tras mobila. Era plin de praf, erau chiloți, erau chiștoace de țigără, erau prezervative. Bucătăria era plină de untură. Cum să faci mâncare acolo?

Am chemat-o pe proprietară și i-am arătat. Inițial a vrut să îmi restituie 200 de euro, numai că eu i-am cerut toată suma. Nu a vrut, însă s-a răzgândit când i-am spus că dau imaginile la presă. Nu se poate așa ceva.

Am venit 2000 de kilometri pentru o nuntă și în loc să mă odihnesc după atâta drum am primit așa ceva. Sincer nu mă așteptam la o astfel de cazare. Pe internet totul era perfect, totul era frumos", a spus bărbatul. 

ne-a transmis maramureșeanul, venit din Germania acasă pentru a participa la o nuntă în familie.

×