x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Cod galben de vreme instabilă în 18 județe, până luni la ora 21:00

Cod galben de vreme instabilă în 18 județe, până luni la ora 21:00

04 Mai 2020   •   11:15
Cod galben de vreme instabilă în 18 județe, până luni la ora 21:00

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat atenționarea de Cod galben de vreme rea restrânsă la 18 județe, până luni la ora 21:00.

Astfel, pe parcursul zilei de luni, până la ora 21:00, în Dobrogea, sub-estul Moldovei și în Muntenia, mai ales în sudul și estul regiunii, vor fi perioade cu instabilitate atmosfericp accentuată, ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial. În intervale scurte de timp sau prin acumuluare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40 – 60 l/mp.

În estul Olteniei şi în sudul Transilvaniei va continua să plouă şi se vor acumula cantităţi de apă de 20 - 25 l/mp, după ce, în ultimele 24 de ore, în zonă s-au înregistrat cantităţi de apă cuprinse, în general, între 25 şi 45 l/mp.

Judeţele vizate de noua atenţionare Cod galben sunt: Tulcea, Constanţa, Vaslui, Galaţi, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Giurgiu, Teleorman, Olt, Vâlcea, Argeş, Sibiu, Alba, Braşov şi Municipiul Bucureşti.

×
Subiecte în articol: vremea cod galben