x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Cod portocaliu de ploi torențiale, descărcări electrice și grindină în 11 județe

Cod portocaliu de ploi torențiale, descărcări electrice și grindină în 11 județe

03 Mai 2020   •   16:18
Cod portocaliu de ploi torențiale, descărcări electrice și grindină în 11 județe

Meteorologii au emis, duminică, avertizări cod portocaliu de ploi torențiale, descărcări electrice, grindină și vijelii pentru 11 județe.

Una dintre avertizări vizează, până la ora 17:00, mai multe localități din județul Tulcea și anunță frecvente descărcări electrice, grindină de mici și medii dimensiuni, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și averse torențiale ce vor depăși 35 l/mp.

O altă avertizare, tot cod portocaliu, vizează localități din Botoşani, Suceava, Galaţi și Vrancea până la ora 17:30. Aici se anunță averse torențiale ce vor acumula 35 l/mp, strat de grindină de mici dimensiuni, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Sub avertizare cod portocaliu sunt și localități din județele Bacău, Neamţ, Iaşi și Vaslui, până la 17.00. Meteorologii anunță averse torențiale ce vor acumula 35 l/mp, strat de grindină de mici dimensiuni, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului

Totodată, în mai multe localități din Prahova și Dâmboviţa se anunță averse ce vor cumula local 35 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni și intensificări de scurtă durată ale vântului până la 16.30.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cod portocaliu vremea ploi