x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni: Temperaturi mai mari decât cele normale

Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni: Temperaturi mai mari decât cele normale

29 Sep 2020   •   12:12
Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni: Temperaturi mai mari decât cele normale

Temperaturile în următoarele patru săptămâni vor fi mai mari decât cele normale. Va ploua mult, cu excepția sudului țării.

Potrivit prognozei meteo pe următoarele patru săptămâni, în săptămâna 28 septembrie – 5 octombrie, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării. Excepție va face extremitatea de sud a țării, unde cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare.

Săptămâna 5 – 12 octombrie

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-estice.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nordice și la munte. Excepție vor face regiunile din sudul extrem al teritoriului, unde regimul pluviometric va fi apropiat de cele normal pentru acest interval.

Săptămâna 12 – 19 octombrie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-estice.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi ușor excedentar în jumătatea de nord a țării, precum și local în regiunile sudice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 19 – 26 octombrie

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

×
Subiecte în articol: vremea