x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO - 7 ianuarie. Avertizare meteo de vreme rea

Prognoza METEO - 7 ianuarie. Avertizare meteo de vreme rea

06 Ian 2016   •   21:47
Prognoza METEO - 7 ianuarie. Avertizare meteo de vreme rea

Vremea rămâne închisă şi rece, cu temperaturi ce se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice acestei perioade. Vor fi precipitaţii în majoritatea regiunilor ţării. În nordul şi centrul Moldovei, dar şi în zonele montane şi submontane va ninge, în sud-est va ploua, iar în rest vor fi precipitaţii mixte.

Izolat, vor fi condiţii de depunere a poleiului. Vântul va sufla slab, cu intensificări locale pe crestele montane, dar şi în zonele de est şi sud-est. La Bucureşti o vreme închisă, cu ploi în cursul zilei şi lapoviţă seara şi noaptea.

Joi - 1/70C

Vreme în general închisă. Vor fi precipitații în cea mai mare parte a teritoriului. Predominant ploi în sud-est, ninsori la munte și în Moldova, şi precipitaţii mixte în restul teritoriului. Pe spații restrânse, condiţii de polei. Vânt cu intensificări în est și sud-est.

Vineri - 9/8 0C
Cer temporar noros. Ninsori în Maramureș, Munții Apuseni și nordul Carpaților Orientali. Ploi în vest și sud-vest şi mixte în centru. Precipitații mixte în rest. Izolat, condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special pe creste.

Sâmbătă - 8/9 0C

Cer temporar noros. Precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare la munte, precipitaţii mixte în nord și centru și mai ales ploi în restul ţării. Vânt slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă. În zonele joase de relief izolat se va semnala ceață.
 

×
Subiecte în articol: vremea meteo prognoza meteo vreme rea