x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea miercuri şi joi, în ţară şi în Bucureşti

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea miercuri şi joi, în ţară şi în Bucureşti

23 Iul 2013   •   15:28
PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea miercuri şi joi, în ţară şi în Bucureşti
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Vremea va fi frumoasă şi călduroasă, miercuri, în sud-vestul şi sudul ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 ... 23 de grade în nordul Moldovei şi în jur de 35 de grade, izolat, în Oltenia şi sud-vestul Munteniei. Cerul va fi variabil în regiunile nordice, estice, centrale, precum şi la munte, iar în restul teritoriului va fi mai mult senin.

Izolat şi trecător, în nordul Moldovei şi al Carpaţilor Orientali, vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime se vor situa între 11 şi 21 de grade, mai scăzute în depresiuni spre 8 grade.

În BUCUREŞTI:

Vremea va fi frumoasă miercuri, dar şi călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimă va fi de 16...18 grade.

În ŢARĂ:

Joi, vremea va fi în general frumoasă, dar şi călduroasă în regiunile sudice, vestice şi pe arii restrânse în centrul ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 de grade în nordul Moldovei şi în jur de 35 de grade, izolat, în Banat şi Oltenia. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi pe arii restrânse averse slabe, posibil însoţite de descărcări electrice, în partea a doua a zilei în nord-est, iar seara şi noaptea şi în nord-vest, centru şi la munte. În rest cerul va fi mai mult senin.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime se vor situa între 12 şi 22 de grade, mai scăzute în depresiuni, spre 9 grade.

×