x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO până pe 17 mai. Vreme rece în următoarele săptămâni. De când începe să se încălzească

Prognoza METEO până pe 17 mai. Vreme rece în următoarele săptămâni. De când începe să se încălzească

16 Apr 2021   •   08:59
Prognoza METEO până pe 17 mai. Vreme rece în următoarele săptămâni. De când începe să se încălzească
Sursa foto: Hepta

Urmează două săptămâni cu temperaturi mai coborâte decât cele normale. Valorile termice cresc din săptămâna care urmează Paștelui Ortodox.

19 - 26 aprilie
Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în regiunile intracarpatice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile extracarpatice și la munte, dar mai ales în extremitatea de sud-est a țării.

26 aprilie - 3 mai
Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

3 - 10 mai
Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

10 - 17 mai
Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

×