x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO pentru 2, 3, 4 și 5 mai: Cer senin

Prognoza METEO pentru 2, 3, 4 și 5 mai: Cer senin

01 Mai 2018   •   19:50
Prognoza METEO pentru 2, 3, 4 și 5 mai: Cer senin

Vremea va fi frumoasă și caldă în majoritatea regiunilor.  În jumãtatea de nord a țãrii cerul va fi mai mult noros și se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului în Moldova, local în Transilvania și pe arii mai restrânse în Maramureș. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificãri în sudul Banatului și în Moldova. În zonele joase de relief, îndeosebi din sud-est, dimineața și noaptea se va semnala ceațã.

Astăzi 7/31 soare

Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorãri  în nord și nord-vest, unde izolat se vor semnala averse și posibil descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificãri în sudul Banatului și în Moldova.

Joi 1/23 cer variabil

Vremea va caldã în cea mai mare parte a țãrii, exceptând zona litoralului unde valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare dupã-amiaza și seara în jumãtatea de vest a teritoriului, însã doar izolat se vor semnala averse slabe și posibil descãrcãri electrice.

Vineri 1/25 soare

Cerul va avea unele înnorãri și trecãtor vor fi condiții de ploaie slabã, de scurtã duratã. Vântul va sufla slab pânã la moderat.Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu intensificãri în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali, iar temporar și la cote mai reduse și în Moldova și Oltenia.

Sâmbătă 1/27 cer variabil

Cerul va fi variabil, însã pe parcursul zilei în sud și sud-est precum și în zonele montane vor fi înnorãri temporar accentuate și pe arii restrânse se vor semnala averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri în regiunile extracarpatice și la munte, în special pe creste, iar în partea a doua a intervalului și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 și 28 de grade, iar cele minime între 3 și 15 grade.

Temperaturi în principalele oraşe:                        

Bucureşti 28 cer variabil

Craiova 28 cer variabil

Timişoara 31cer variabil

Sibiu 29 cer variabil

Suceava 28 soare

Galaţi 28 cer variabil

Constanţa 21 soare

Cluj-Napoca 29 cer variabil

Bacău 28 cer soare

Baia Mare 31precipitații

Iaşi 29 soare

Oradea 31cer variabil

Reşiţa 27cer variabil

Piteşti 27soare

Braşov 27 cer soare

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare: 6:05 Soarele apune: 8:19

Presiunea atmosferică: 769 mmHg

Viteza vântului:   20 km/h (S-V)

 

 

 

×
Subiecte în articol: cer senin luna mai