x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza meteo pentru patru săptămâni: Temperaturi normale, posibil mai cald în primul interval

Prognoza meteo pentru patru săptămâni: Temperaturi normale, posibil mai cald în primul interval

11 Mai 2021   •   09:32
Prognoza meteo pentru patru săptămâni: Temperaturi normale, posibil mai cald în primul interval

Până pe 24 mai, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale, apoi devin obișnuite pentru această perioadă a anului, potrivit prognozei pentru următoarele patru săptămâni, publicată marți de Administrația Națională de Meteorologie.

Săptămâna 10.05.2021 – 17.05.2021

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar cu o posibilă ușoară abatere termică pozitivă în regiunile intracarpatice. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru
acest interval, dar cu posibilitatea unui ușor excedent, local, în regiunile vestice și sud-vestice, dar și a unui ușor deficit în centru și nord-est.

Săptămâna 17.05.2021 – 24.05.2021

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în jumătatea estică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, excedent ce va fi mai pronunțat în regiunile sud-vestice.

Săptămâna 24.05.2021 – 31.05.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile, posibil ușor mai coborâte în regiunile vestice. Regimul pluviometric va fi excedentar în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice și la munte.

Săptămâna 31.05.2021 – 07.06.2021

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestui interval, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: prognoza meteo