x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO pentru perioada 10 iunie – 8 iulie. Când vine primul val de caniculă

Prognoza METEO pentru perioada 10 iunie – 8 iulie. Când vine primul val de caniculă

08 Iun 2019   •   08:33
Prognoza METEO pentru perioada 10 iunie – 8 iulie. Când vine primul val de caniculă

Vremea 10 iunie - 8 iulie. În prima săptămână de prognoză, România va fi în prag de caniculă, cu temperaturi de 32 - 33 de grade Celsius., potrivit Estimării evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 10 iunie - 8 iulie, publicate de Administraţia Naţională de Meteorologie.

ANM, prognoza meteo. Vremea 10 - 17 iunie 2019

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar, local, în regiunile sudice, iar în jumătatea nordică a teritoriului va fi deficitar. În restul țării cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

ANM, prognoza meteo. Vremea 17 - 24 iunie 2019

Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile centrale, sudice și nord-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

ANM, prognoza meteo. Vremea 24 iunie - 1 iulie 2019

Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare în regiunile centrale, iar în restul teritoriului vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână

ANM, prognoza meteo. Vremea 1 - 8 iulie 2019

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, potrivit ANM.

 

×
Subiecte în articol: prognoza meteo canicula