x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza meteo pentru următoarea lună. Cum va fi vremea de Paștele Ortodox

Prognoza meteo pentru următoarea lună. Cum va fi vremea de Paștele Ortodox

13 Apr 2021   •   10:09
Prognoza meteo pentru următoarea lună. Cum va fi vremea de Paștele Ortodox

Temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă de primăvară, potrivit prognozei meteo pentru perioada 12 aprilie - 10 mai. În săptămâna ce urmează Paștelui Ortodox valorile termice vor fi specifice începutului de lună mai.

12 - 19 aprilie
Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în jumătatea vestică a țării. Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea nordică a țării, dar mai ales în regiunile centrale și de nord-vest, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

19 - 26 aprilie
Temperaturile medii ale aerului vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, dar cu posibilitatea unui deficit local în extremitatea nordică a țării.

26 aprilie - 3 mai
Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

3 - 10 mai
Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.


 

×