x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza pentru următoarele 4 săptămâni: Cum vor fi primele zile de vară

Prognoza pentru următoarele 4 săptămâni: Cum vor fi primele zile de vară

10 Mai 2022   •   08:40
Prognoza pentru următoarele 4 săptămâni: Cum vor fi primele zile de vară
Sursa foto: Hepta

Temperaturile la finalul lunii mai vor fi ușor mai ridicate decât cele obișnuite, iar precipitațiile vor fi deficitare. Și începutul lunii iunie aduce vreme bună, potrivit prognozei pentru 4 săptămâni, emise marți de Administrația Națională de Meteorologie.

9 - 16 mai
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar la nivelul întregii țări.

16 - 23 mai
Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în regiunile centrale, estice și sud- estice, iar în rest vor fi în general apropiate de mediile specifice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele vestice, nordice și centrale.

23 - 30 mai
Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi deficitar în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele sud-vestice.

30 mai - 6 iunie
Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în regiunile vestice și sud-vestice. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale, dar cu posibilitatea unui excedent local în regiunile sudice și la munte.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: anm prognoza meteo