x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vești neașteptate de la meteorologi: Cum va fi vremea în următoarele trei zile

Vești neașteptate de la meteorologi: Cum va fi vremea în următoarele trei zile

30 Ian 2021   •   12:00
Vești neașteptate de la meteorologi: Cum va fi vremea în următoarele trei zile

Vremea se va încălzi sâmbătă  şi va deveni deosebit de caldã pentru aceastã datã în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 12...13 grade în sudul Banatului şi în Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 şi 6 grade. În vestul, centrul şi nordul ţãrii, vor fi înnorãri persistente şi temporar se vor semnala precipitaţii în general slabe, predominant sub formã de ploaie.

La munte, precipitaţiile vor fi mixte, iar în zona înaltã va ninge. În restul teritoriului, înnorãrile vor fi temporare şi numai pe arii restrânse va ploua slab. Pe alocuri, mai ales la începutul intervalului, vor mai fi depuneri de polei. Vântul va continua sã prezinte intensificãri la munte, în special pe creste, iar local şi în zonele mai joase de relief. Pe arii restrânse, mai ales dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţã.

Prognoza METEO 31 ianuarie 

În cea mai mare parte a ţãrii valorile termice diurne vor fi în scãdere, iar cele nocturne în creştere. Cerul va fi mai mult noros în regiunile vestice, sud-vestice, nordice şi centrale şi va prezenta înnorãri temporare în restul teritoriului. Vor fi precipitaţii, la începutul intervalului în vest şi nord-vest, apoi şi în rest. Acestea vor fi mai ales sub formã de ninsoare la munte şi în jumãtatea de nord a Moldovei, mixte în restul Moldovei, în Maramureş, Transilvania, nordul Crişanei şi predominant sub formã de ploaie în celelate regiuni. Pe alocuri, în est, nord şi centru, vor fi depuneri de polei.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în Carpaţii Meridionali, mai ales la altitudini mari, în sud, în sud-est şi izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 grade în nordul Moldovei şi 11 grade în sudul litoralului, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -3 şi 6 grade. Izolat, se va semnala ceaţã.

Prognoza METEO 1 februarie 

Vremea va fi mai caldã decât în mod normal la aceastã datã în mare parte din ţarã şi cu precãdere în regiunile sudice. Cerul va fi mai mult noros în vestul, nordul, centrul teritoriului şi la munte şi va avea înnorãri temporare în rest. Vor fi precipitaţii mai ales sub formã de ninsoare în Moldova şi local la munte, mixte în Maramureş şi Transilvania şi pe suprafeţe mici, mai ales sub formã de ploaie în celelalte regiuni. Izolat, se va semnala polei.

×
Subiecte în articol: vreme prognoza meteo