x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vremea 7 august. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 34 de grade

Vremea 7 august. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 34 de grade

07 Aug 2021   •   09:26
Vremea 7 august. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 34 de grade

Vremea se menține caniculară însă temperaturile sunt ceva mai scăzute față de zilele trecute.

Astazi, valorile termice vor fi în creştere uşoara, dar se vor menţine agreabile în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorari şi izolat averse şi descarcari electrice, la începutul intervalului pe litoral, iar dupã-amiaza, cu o probabilitate mai mare la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari pe crestele montane şi în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul şi sudul Olteniei. Dimineaţa, mai ales pe vai şi în depresiuni, izolat, se va forma ceaţa.***

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa şi se va încalzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pâna la moderat. Temperatura maxima va fi de 31...32 de grade.

La munte, cerul va fi variabil, cu unele înnorari dupa-amiaza când izolat se vor semnala averse şi descarcari electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari pe creste. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.

La mare, vremea va fi normala termic şi se va ameliora ca aspect. Cerul va mai avea unele înnorari dimineaţa, când izolat, mai ales în zona deltei, vor mai fi averse şi descarcari electrice, apoi se va degaja treptat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificari temporare ziua, cu viteze la rafala în general de 40 -55 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 28 de grade, iar cele minime între 18 şi 20 de grade. Temperatura apei marii va avea valori cuprinse între 23 şi 25 de grade. 

×
Subiecte în articol: vremea