x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Acces Direct. Simona Gherghe revine, din 9 ianuarie, cu o nouă asistentă! E sexy și a concurat la "Burlacul”

Acces Direct. Simona Gherghe revine, din 9 ianuarie, cu o nouă asistentă! E sexy și a concurat la "Burlacul”

08 Ian 2017   •   15:58
Acces Direct. Simona Gherghe revine, din 9 ianuarie, cu o nouă asistentă! E sexy și a concurat la "Burlacul”
Sursa foto: Simona Gherghe

Pentru „Acces Direct”, anul 2016 a însemnat cel mai bun sezon de până acum, emisiunea înregistrând o creştere de 16 procente a cotei de piaţă, la nivel naţional.

De altfel, în 2016, „Acces Direct” a fost lider de audienţă atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivel urban şi naţional.

Citește și Din 9 ianuarie, Dan Capatos se reinventează la "Xtra Night Show”! Cine va fi noua asistentă

Peste 1 312 000 de telespectatori la nivel naţional au urmărit în anul 2016 emisiunea prezentată de Simona Gherghe, „Acces Direct” înregistrând în acest interval  o audienţă medie de 7,2 puncte de rating şi 23% cotă de piaţă, conducând detașat clasamentul preferințelor în slot, în vreme ce poziţia secundă era ocupată de Pro TV cu 5,6 puncte de rating şi 17,8% cotă de piaţă.

Citește și "Neatza cu Răzvan și Dani” revine, din 9 ianuarie, la Antena 1! Se anunță un maraton de surprize, invitați speciali și momente memorabile

De luni, Simona Gherghe le dă întâlnire telespectatorilor în fiecare zi, de la ora 17.00, cu cele mai importante subiecte mondene, cu poveşti de viaţă emoţionante şi invitaţi speciali.

Din ediţiile pe care Simona Gherghe le va prezenta şi în acest an, în fecare zi, de luni pânã vineri, nu vor lipsi cazurile sociale, cărora echipa „Acces Direct” va încerca să le găsească rezolvarea, acordând totodată o atenţie deosebită copiilor talentaţi din toate domeniile.

 

Prima ediţie din an a emisiunii aduce încă o surpriză: începând din acest sezon, Paula Minginer, fostă  concurentă în emisiunea „Burlacul”, va fi noua asistentă a Simonei Gherghe. 

Paula MINGINER

Sursa: Kantar Media

Copyright:ARMADATA

 

 

×
Subiecte în articol: Acces Direct simona gherghe burlacul