x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Ce să nu-i reproşezi unui bărbat, în funcţie de zodia lui

Ce să nu-i reproşezi unui bărbat, în funcţie de zodia lui

de Paul Bardasu    |    15 Mai 2023   •   07:45
Ce să nu-i reproşezi unui bărbat, în funcţie de zodia lui

Este o obișnuință ca femeile să le facă reproșuri bărbaților, multe îndreptățite, dar și mai multe neîndreptățite, se plâng soții.

Dacă majoritatea partenerilor s-au obișnuit cu cicăleala femeilor, totuși unele reproşuri îi deranjează foarte tare pe bărbaţi. Așadar, dacă vrei să aveţi o relaţie lungă fericită, ar fi mai bine să le eviţi. Iată ce reproşuri îi supără cel mai tare, în funcţie de zodia lor.

Berbec

Ştie şi el că e nestatornic, schimbător şi că nu poate fi demn de încredere. Uneori se mândreşte cu asta, alteori e complexat. De aceea nu trebuie să-i reproşezi niciodată faptul că întârzie, că-şi schimbă planurile şi părerile de pe o zi pe alta, că nu stă locului mai mult de un minute. Pentru că fie îşi va face procese de conştiinţă, fie îţi va răspunde, mândru, că aşa e el şi nu vrea să se schimbe. Acest reproș e mereu motiv de ceartă.

Taur

Un singur lucru nu trebuie să-i reproşezi Taurului: lenea. Ştie şi el că e un mare leneş, că ar trebui să se schimbe şi „lucrează” la asta zilnic. Mereu îşi propune să fie mai productiv, dar mereu amână. Îi e ruşine că e atât de leneş, însă când aduci vorba despre acest defect al lui va susţine sus şi tare că nu e adevărat şi că nu e mai leneş decât alţii. Dar în sinea lui îşi va face procese de conştiinţă şi îşi va promite din nou să se schimbe. Evident că nu va reuşi.

Gemeni

Bărbatul Gemeni este foarte sociabil, mai ales cu persoane de sex opus. El ar spune că e „prietenos” şi chiar aşa şi e, pentru că flirturile lui nu merg mai departe. Ştiind că e un bărbat fidel, îl deranjează să tot audă reproşuri venite din gelozie. Îl deranjează până la punctul în care poate pune punct relaţiei. Îţi explică o dată că nu te înşală şi nu are de gând să o facă, apoi reproşurile tale vor primi denumirea de „cicăleală”.

Rac

Racul este un iubit atât de paşnic şi dedicat relaţiei, încât suportă cu stoicism majoritatea reproşurilor. Cele care  îl deranjează la culme sunt reproşurile legate de familia lui, mai ales de mamă. Dacă te deranjează că petrece prea mult timp cu familia sau că te lasă baltă ca să dea fuga la mama lui, ai face bine să i-o zici cât mai diplomat cu putinţă. Ţine mult la cei apropiaţi şi consideră că nimic, nici măcar iubita, nu este mai important decât părinţii sau fraţii.

Leu

Cu Leul trebuie să ai grijă la două lucruri. Primul: să nu-i faci niciodată reproşuri în public. Chiar dacă e vorba de ceva nesemnificativ sau spus pe un ton de glumă, orgoliul lui este imediat rănit. Să ştii că nu are deloc simţul umorului când subiectul glumei este el. Şi al doilea lucru: nu-i reproşa nimic legat de bani. Chiar dacă este mai cheltuitor decât alţii, e obişnuit cu anumite lucruri şi nu renunţă la ele, oricât de scumpe ar fi.

Fecioară

Bărbatul Fecioară este un partener mai ciudat, în sensul că poate avea tot felul de mici obsesii. De exemplu să nu-l atingi cu mâinile murdare sau să nu vadă vreo scamă pe covor. Ştie şi el că nu e normal să fie aşa preocupat de lucruri banale şi uneori îşi face griji pentru sănătatea lui psihică. Dacă îi mai reproşezi şi tu micile obsesii nu faci decât să pui sare pe rană şi să-l superi inutil. Oricum nu se poate schimba.

Balanţă

Bărbatul Balanţă se mândreşte cu spiritul lui de artist şi de obicei are o preocupare artistică, de exemplu compune poezii, scrie povestiri sau desenează. Niciodată nu trebuie să-i reproşezi timpul pierdut cu aceste preocupări pentru că ele sunt modul lui de a se relaxa. Chiar dacă nu are talent, el e mândru de ceea ce creează şi nu ar renunţa nici în ruptul capului, chiar dacă pierde timp şi bani. 

Scorpion

Scorpionul este unul din cei mai geloşi şi posesivi bărbaţi ai zodiacului, dar numai pentru că te iubeşte. Din păcate, „boala” lui nu prea are leac şi trebuie să-i suporţi crizele de gelozie. Când se întâmplă, nu îi reproşa geloziile, ci mai degrabă încearcă să îl calmezi şi să-i explici că nu are motive să se poarte aşa. Dacă începi să-i faci reproşuri, discuţia se va transforma în ceartă.

Săgetător

Săgetătorul este foarte sociabil, iar prietenii lui sunt importanţi pentru el. Chiar dacă te deranjează ieşirile dese la bere, la fotbal sau pe alte motive, nu trebuie să i le reproşezi. Dacă nu ai încredere în el e mai bine să pui punct relaţiei decât să încerci să-l desparţi de prietenii lui. Nu va accepta niciodată să renunţe la ei şi nu ai face decât să stârneşti ceartă. Iar Săgetătorul e foarte ranchiunos.

Capricorn

Capricornul este un mare realist şi e conştient de toate defectele lui. Însă uneori nu putem să ne corectăm, aşa că reproşurile nu ne ajută cu nimic. Capricornul este, în plus, şi destul de complexat, aşa că atunci când îl critici pentru ceva ce nu poate corecta nu faci decât să-l superi. Cu el e mai bine să te abţii complet de la reproşuri. Dacă ai vreo nemulţumire, fii diplomată şi încearcă să îl corectezi fără să-şi dea seama.

Vărsător

Vărsătorului nu trebuie să-i reproşezi comportamentul libertin. De câte ori îl întrebi unde a fost, cine e femeia aceea etc. nu faci decât să-i trezeşti dorinţa de răzbunare, ceea ce înseamnă că data viitoare va sta şi mai mult cu prietenii sau va vorbi şi mai mult cu alte femei. Dacă îl iubeşti trebuie să ai încredere în el.

Peşti

Peştele este un pic complexat de faptul că e atât de sensibil, prea sensibil pentru un bărbat, dar nu-şi poate stăpâni o lacrimă când vede un film trist, de exemplu, sau se pierde imediat când are un conflict cu cineva. Nu-i reproşa niciodată că nu e „bărbat adevărat”, fiindcă îi distrugi complet încrederea în el însuşi şi îl îndepărtezi de tine.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: bărbat zodie