x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Atracţii secrete în Corfu

Atracţii secrete în Corfu

15 Iul 2013   •   11:11
Atracţii secrete în Corfu
Corfu este cea mai verde insula de la Marea Ionica, iar o vacanţa in acest paradis este un bun tratament antistres. Exista aici o multime de plaje idilice si pasnice sau locuri linistite, chiar pustii, in care te poti simti ca Robinson Crusoe. Iata cateva dintre ele!

Una dintre plajele cele mai linistite si mai frumoase, situata pe coasta de nord-est a insulei Corfu, intre Kassiopi si Acharavi, Agios Spiridon scaldate de ape calme si limpezi, protejata de golfuri si de vegetatia luxurianta. In timp ce admiri peisajele uluitoare de sub umbreluta colorata, vei uita cu siguranta de stresul cotidian.

Daca vrei o vacanta mai rustica, alege Agios Stephanos (Avliotes), o statiune micuta, pe coasta nord-vestica a insulei Corfu, numai buna pentru odihna. Este de fapt un sat adapostit intr-un golf, cu o plaja mare, linistita, cu intrarea lina in apa. Plaja este foarte curata si, foarte important, in apa nu sunt arici de mare!

Daca preferi locurile izolate si mai putin aglomerate, poti opta si pentru Agios Georgios. Statiunea din nord-vestul insulei Corfu este ideala pentru doritorii de intimitate. Plaja cu nisip si pietricele argintii, mai putin cunoscuta turistilor care vin in Corfu, este lata si marginta de doua dealuri impadurite, iar pe faleza poti lua masa la una dintre tavernele existente. Iti recomandam preparatele din peste (proaspat pescuit) şi dupa aceea, nelipsita siesta!

In satul Pelekas, peisajul este superb, pentru ca ai aici si mare si munte. Apusurile sunt fantastice, iar plaja cu nisip fin si fierbinte este foarte retrasa: din drumul ce duce in centrul satului trebuie sa cobori pe o alee foarte ingusta. Efortul merita, pentru ca plaja este intima, iar marea de un albastru clar. Nu sunt multe hoteluri, nu este agitatie, poti sa te relaxezi departe de masele de turisti.

Planifica o excursie in jurul coastei, neaparat cu oprire la Laguna Albastra sau la Pestera lui Poseidon, iti va oferi o zi de neuitat! Poti vizita grotele care au fost sapate de apa sarata a Marii Ionice in malurile stancoase. Ai, astfel, ocazia sa ajungi pe cateva plaje parasite de lume, locuri pe care nu le poti vizita decat pe mare.

Oferta sejur Corfu

Hotel Corfu Holiday Palace 4* -  de la 546 Euro/pers., transport cu avionul, taxe de aeroport, transferuri, 7 nopti cazare cu demipensiune, asigurare medicala si storno, asistenta turistica. Prestige Tours, www.prestige.ro


×
Subiecte în articol: oferta sejur Corfu