x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Căsătoreşte-te în Lefkada!

Căsătoreşte-te în Lefkada!

10 Iul 2013   •   10:58
Căsătoreşte-te în Lefkada!
Daca iti doresti o nunta deosebita, poti spune DA pe insula greceasca Lefkada, situata la Marea Ionica. Pe plaja, langa piscina, pe terasa restaurantului sau chiar pe un iaht, in Lefkada poti avea o nunta de basm, intr-o atmosfera cu adevarat romantica!

Cununia civila nu dureaza mai mult de 15 minute. Primarul local va desfasura ceremonia in limba greaca, cu traducere in limba engleza. Nu este nevoie sa iti faci griji cu privire la invatarea limbii greaca: tot ce trebuie sa spui este DA in engleza.
Ceremonia ortodoxa poate avea loc intr-una dintre bisericile sau capelele frumoase, care se afla peste tot pe insula. Orasul Lefkada iti ofera o gama larga de hoteluri de lux, taverne traditionale si restaurante pentru petrecerea de nunta.
Cele mai multe nunti au loc in Nidri, principala statiune de pe insula, iar plaja este o alegere populara pentru o ceremonie relaxata si simpla. Pentru un cadru cu adevarat unic, poti alege un iaht, in arhipelagul Nidri, cu insula Skorpios in fundal. De asemenea, o alternativa poate fi insula Meganissi, la 20 de minute distanta de Lefkada.
Pentru o nunta in insula Lefkada, este bine sa apelezi la organizatorii locali de evenimente. Ideal ar fi sa cunosti deja locul unde urmeaza sa iti faci nunta. Personalul agentiilor care se ocupa de organizarea nuntilor va face toate aranjamentele la biserica si primarie si se va asigura ca nunta este planificata in cel mai mic detaliu. Printre serviciile oferite sunt incluse consilierea pentru documentele necesare; contactarea functionarului de la primarie si a preotului, limuzina pentru tinerii casatoriti; servicii de transport in ziua ceremoniei pentru nuntasi; organizarea ceremoniei propriu-zise; rezervare la orice restaurant de pe insula; muzica live pentru toate gusturile; program special cu dansuri si cantece grecesti; fotografii si inregistrare video a ceremoniei etc.

Nu ai mai calatorit niciodata cu noi? Cumpara un sejur pentru unitatile de cazare marcate pe site si beneficiezi de cazare gratis pentru tot sejurul!

Oferta sejur Lefkada
Hotel Posidonio 3* - 95 Euro/pers., transport cu autocarul, 7 nopti cazare cu mic dejun, insotitor grup. Europa Travel, www.europatravel.ro


×
Subiecte în articol: oferta sejur Lefkada