x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Destinatii de shopping cu reduceri

Destinatii de shopping cu reduceri

de IncomeMagazine    |    05 Ian 2013   •   09:51
Destinatii de shopping cu reduceri
Sursa foto: Anatoliy Babiychuk/Getty Images/iStockphoto

O data cu noul an se deschide si sezonul reducerilor. Magazinele te asteapta sa-ti pui la punct noua garderoba de primavara, cu discounturi la toate colectiile. Daca de Craciun ai fost in cautarea cadoului perfect pentru fiecare dintre cei dragi, acum este randul tau. Profita de sezonul reducerilor si alege o destinatie pentru un city break la shopping, pentru un rasfat bine meritat.

Budapesta
O destinati accesibila romanilor este Budapesta. In capitala Ungariei puteti ajunge fie cu masina, dupa un drum de 12 ore, sau cu avionul, pretul unui bilet fiind de aproximativ 140 de euro dus-intors.
Plaza Arena, unul dintre cele mai mari centre comerciale din Budapesta, gazduieste branduri de renume, precum Mexx, Salamander, Hilfiger, Marc O’Polo sau Humanic. Ce este special la acest mall este faptul ca in fiecare zi de miercuri, cateva magazine alese au, pentru o zi, reduceri de 20%, indiferent de perioada anului.

Roma
De la Piazza del Popolo pana la monumental lui Vittorio Emanuele se intinde Via del Corso, cea mai mare strada de shopping din Roma. De la H&M si Zara, pana la Loius Vuitton, Prada, Escada, Jil Sander, Emilio Pucci, Victor & Rolf, Balenciaga sau Paul Smith, Roma este o destinatie ideala pentru cumparaturi.
Un zbor cu avionul pana la Roma costa in jur de 80 de euro, daca alegi o companie low cost, si aproximativ 150 de euro pentru companiile de linie.

Citeste si despre alte destinatii de shopping cu reduceri


Citeste si
Vacanţă în patria gurmanzilor
Conace boiereşti în care poţi înnopta
Care sunt cele mai frumoase muzee din lume
Destinații de vacanță pentru 2013

×
Subiecte în articol: sezonul de reduceri shopping