x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Cele mai bune restaurante din Side, Antalya

Cele mai bune restaurante din Side, Antalya

25 Iul 2013   •   18:40
Cele mai bune restaurante din Side, Antalya
Un adevarat muzeu in aer liber, orasul Side este situat la 75 km distanta de Antalya. In aceasta statiune vei gasi numeroase restaurante si cafenele, cele mai multe cu vedere la mare. Atmosfera placuta si specialitatile din fructe de mare iti vor face sejurul mult mai placut.

Aphrodite Restaurant
In vechiul port, vei gasi restaurantul Aphrodite, unul dintre cele mai bune din Side, cu o traditie de 25 de ani, ce ofera o gama larga de preparate din bucataria internationala, precum si din cea turceasca. Peste si crustacee, kebab, chiftele, friptura de pui la gratar, ravioli turcesti, clatite umplute, pide (un fel de pizza turceasca), budinci cu lapte si baclava - pofticiosii cu greu se vor abtine de la delicioasele preparate traditionale care se servesc aici. Se consuma foarte mult fructele de mare si pestele.

Moonlight Restaurant
Pentru o cina festiva sub clar de luna, la malul marii, iti vei da seama imediat ca restaurantul Moonlight este unul dintre cele mai romantice locuri care exista in orasul antic din Side. Meniul este cu specific turcesc, cu delicatese locale, incluzand saksuka, un aperitiv cu vinete, dovlecei si rosii. Incerca salata de fructe de mare servita cu verdeata si sos de portocale, sau kebap special - un platou de fasii de carne de vita cu rosii, iaurt si vinete. Meniul se se bazeaza pe fructele de mare si specialitati din carne de pui sau miel servite alaturi de vinuri turcesti. Restaurantul combina preparatele delicioase cu o ambianta uimitoare: poti alege o masa pe terasa restaurantului sau chiar pe plaja, pentru a avea o atmosfera romantica la lumina lumanarilor.

Aquarius Restaurant
Este unul dintre cele mai bune restaurante din Side, cu mancare turceasca si internationala insotita de muzica live. Meniul mediteranean are preparate tipice zonei, iar proprietarul se trezeste in fiecare dimineata devreme pentru a selecta personal ingredientele. Printre specialitatile casei se numara rulada de somon unpluta cu creveti, caviar si sos de seminte de mustar si kiral guvec (carne de vita si legume). Masa este completata cu prajituri de casa.

Chili's Original Mexican Restaurant
Departe de terasele pline de turisti, chiar in port, vei gasi un restaurant foarte bun, cu preparate speciale din bucataria mexicana si internationala. Meniul principal, italian, a fost extins pentru a include si preparate mediteraneene, dar cel mai mult va recomandam sa incercati chili con carne, un preparat picant care contine carne de vita.

Oferta sejur Antalya
Hotel Hera Park 4* - de la 452 Euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 7 nopti cazare cu all inclusive, asistenta turistica. Europa Travel, www.europatravel.ro 

×
Subiecte în articol: oferta sejur Antalya