x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Croaziera sub clar de luna din Marmaris

Croaziera sub clar de luna din Marmaris

29 Iul 2013   •   10:57
Croaziera sub clar de luna din Marmaris
Croaziera sub stele si petrecere pana dimineata! Te poti bucura de frumusetea senina a Marii Mediterane sub clar de luna sau poti dansa sub cerul instelat pe un vas de croaziera, intr-o excursie nocturna cu plecare din Marmaris.

Frumoasa statiune Marmaris este situata intr-un golf superb, in locul de intalnire dintre Marea Egee şi Marea Mediterana. Portul este punctul de plecare pentru croaziere de-a lungul coastei turcesti. Din Marmaris poti sa faci excursii pe insula greceasca Rhodos, pe Insula Cleopatra, unde se spune ca este cel mai bun nisip din lume, la cascadele de la Pamukkale, in orasul antic Efes, la Casa Fecioarei Sfanta Maria sau in Delta Dalyan - faimoasa pentru relieful spectaculos si pentru plaja pe care broastele testoase Caretta Caretta vin sa isi depuna ouale.

Daca iti petreci vacanta in Marmaris, trebuie neaparat sa iti rezervi macar o zi pentru a participa la una dintre numeroasele excursii zilnice organizate de aici. Exista tot felul de ambarcatiuni, mai mici sau mai mari. In functie de cat esti dispus sa platesti, poti beneficia de conditii de transport dintre cele mai luxoase. Poti face un tur al insulelor si golfurilor din imprejurimi, cum ar fi Insula Paradise, poti admira frumusetea peisajelor, numeroasele pesteri, dar si plajele de la Kumlubuk si Turunc.

Poti traversa cu o barca canalele unele inguste, cu stufaris, ale Canalului Dalyan (Dalyan Cayi), care uneste lacul Koycegiz de Marea Mediterana. De o parte si de alta se afla munti stancosi, pe care se ivesc din loc in loc pini sau arbusti pitici. Peisajul este pur si simplu unic! Exista si rute mai lungi, in Delta Dalyan, unde te poti bucura da baile cu sulf si de cele cu noroi.

De obicei, aceste excursii incep in zori si se incheie pe inserat. Cei mai romantici pot alege si excursiile pe timp de noapte pe vasul Marmaris Moonlight Dinner Cruise & Fun Boat. Au parte de o evadare plina de distractie, sub clar de luna, intr-o croaziera minunata in jurul statiunilor Marmaris si Icmeler (un orasel aflat pe litoralul turcesc, la 8 km de Marmaris). Racoarea noptii, muzica buna, cocktail-uri nelimitate, peste, sampanie, bere, vin... in principiu, cam tot ceea ce si-ar putea dori pentru o seara fantastica!

Oferta sejur Marmaris

Hotel Maris Beach 3* - de la 352 Euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 7 nopti cazare cu demipensiune, asistenta turistica. Christian Tour.



×
Subiecte în articol: oferta sejur Marmaris