x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Țara minunată din Europa cu un trafic de coșmar. Asociația Internațională a Șoferilor a desemnat cel mai prost loc de condus

Țara minunată din Europa cu un trafic de coșmar. Asociația Internațională a Șoferilor a desemnat cel mai prost loc de condus

de Redacția Jurnalul    |    18 Ian 2024   •   21:45
Țara minunată din Europa cu un trafic de coșmar. Asociația Internațională a Șoferilor a desemnat cel mai prost loc de condus

Țara din Europa despre care se spune că este cel mai prost loc pentru a conduce” nu este Italia.

În pofida faptului că se situează pe primul loc în lista celor mai proaste state europene pentru traficul rutier,  țara este încă un loc plin de cultură și turism, în special în capitală.
În mod surprinzător, România este cel mai prost loc pentru a conduce o mașină.
În fiecare an, mii de britanici călătoresc în Europa pentru a experimenta o sărbătoare a culturii pe tot continentul. Unii se îndreaptă spre coastele italiene, spaniole și franceze pentru a se bucura de plaje albe strălucitoare și peisaje spectaculoase, în timp ce alții se îndreaptă spre temple, biserici și ruine antice.

Cu toate acestea, nu toată lumea rămâne într-o singură țară, deoarece câțiva turiști preferă să le vadă pe toate, ca parte a unei călătorii pe tot continentul. Drept urmare, ei experimentează stilurile și obiceiurile de condus diferite ale fiecărei țări europene.

Un sondaj realizat de Asociația Internațională a Șoferilor a dezvăluit cea mai proastă țară europeană în care să conduci, dar în timp ce cei mai mulți dintre noi se vor gândi instantaneu la Italia, cu stereotipul ei de a avea șoferi nebuni, este de fapt o altă țară care ocupă primul loc.

Potrivit studiului, România este țara europeană unde se circulă cel mai prost, după ce a fost evaluată în funcție de mai mulți factori, printre care calitatea drumurilor și prețul benzinei, notează express.com.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: italia romania trafic rutier