x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Top 5 plaje in Corfu

Top 5 plaje in Corfu

10 Mai 2013   •   16:59
Top 5 plaje in Corfu

Insula Corfu este renumita pentru plajele exotice, cu tarmuri de o uimitoare frumusete. Multe dintre ele au primit Blue Flag, o garantie a calitatii apei si mediului.

Cum un sejur in Corfu inseamna in primul rand soare, mare, apa limpede si calda, plajele sunt mult si pentru toate gusturile. Cei care prefera locurile animate si tot felul de facilitati au o multime de variante. Dar exista oferte si pentru cei care prefera locurile linistite, chiar pustii, in care sa se simta ca Robinson Crusoe. Si pentru ca stim ca e greu de ales intre atatea locuri minunate, iata cateva sugestii:

Glyfada este locul in care albastrul cerului se intalneste cu verdele de smarald al marii. Aici este una dintre cele mai populare plaje. Ai la dispozitie umbrele, sezlonguri, cabine, salvamari, dusuri si echipament pentru sporturi nautice si beach baruri. Ideala pentru familiile cu copii, pentru ca intrarea in apa este lina si plaja are nisip fin.

Agios Gordis, din partea vestica a insulei, este una dintre cele mai mari plaje cu nisip fin. Este preferata iubitorilor de sporturi acvatice si a romanticilor carora le plac plimbarile pe malul marii. Daca alegi sa faci plaja aici, nu uita sa fotografiezi Ortholithi, masiva stanca ce se inalta din mare, in partea stanga a golfului. La doi pasi de plaja sunt o multime de baruri si restaurante.

Paleokastritsa, unul dintre cele mai frumoase sate din Corfu, este renumit pentru plajele sale superbe. Apa limpede precum cristalul este numai buna pentru inot si sporturi nautice. Pe majoritatea plajelor sunt sezlonguri, umbrele, taxi-boat, canoe si barci cu motor de inchiriat. Poti inchiria o barca, sa explorezi plajele pustii cuibarite in golfuri si pesterile, pentru care localitatea este atat de faimoasa.

Oferta sejur Corfu

Hotel Alonakia 3* - de la 344 Euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 7 nopti cazare cu demipensiune, asistenta turistica. Europa Travel, www.europatravel.ro tel. 021 9407

×
Subiecte în articol: oferta sejur Corfu