x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Accesorii textile amuzante

Accesorii textile amuzante

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    11 Ian 2007   •   00:00
Accesorii textile amuzante

Decoratiunile textile pe care am ales sa vi le prezentam in acest material sunt niste creatii hazlii si neasteptatem, am putea spune, ale designerului Alina Dobre. Conceptul acestor produse este surprins sub denumirea generica de "care?cutare"

Afla ce e nou

Pentru un ambient... nastrusnic. Decoratiunile textile pe care am ales sa vi le prezentam in acest material sunt niste creatii hazlii si neasteptatem, am putea spune, ale designerului Alina Dobre. Conceptul acestor produse este surprins sub denumirea generica de "care?cutare".

Un nume surprinzator, dar de altfel jucaus, nostim si foarte usor de retinut. La fel de surprinzator ca si ideile ce materializeaza "nastrusnicele" decoratiuni, despre care designerul spune ca "se potrivesc unor interioare cel putin inedite, in care hazul sa aiba un rol important (daca nu principal), insa mai mult in sensul unui zambet interior decat al unui ras zgomotos. Orice interior primitor, predispus la inovatie si la idei iesite din comun, poate apela oricand la care?cutare".

Gama de produse. "Care?cutare" inseamna mai ales "pufii" (perne de diverse dimensiuni care se muleaza dupa forma corpului) si lenjeria de pat (asternuturi personalizate in functie de trasaturile clientilor, de felul lor de a fi). Inseamna si perdele/draperii, papusi, lampite si tot felul de alte accesorii pentru o insufletire "pe cinste" a mediului cotidian.

Conceptul ales este unul de "editie limitata", daca este sa ne luam dupa faptul ca productia se face avand in vedere ceea ce fiecare client in parte isi doreste de la aceste produse. Pentru realizarea unui produs, de obicei designerul "ia pulsul" interiorului ce se vrea decorat cu asemenea accesorii, si mai afla si ce anume vrea firea fiecaruia sa regaseasca in jur.

O idee despre tot ceea ce propune acest brand se poate face la www.carecutare.ro
"Am observat dupa ce am cunoscut oameni de cele mai diverse feluri ca sunt foarte interesati de o schimbare nastrusnica a locuintelor o data ce sunt expusi ideii potrivit careia personalizarea unui spatiu nu trebuie sa aiba nici un fel de limite impuse"
  • Alina Dobre, designer
  • ×