x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Decoraţiuni de Crăciun – tendinţele anului 2010

Decoraţiuni de Crăciun – tendinţele anului 2010

de Alina Iancu    |    20 Dec 2010   •   16:28
Decoraţiuni de Crăciun – tendinţele anului 2010
Sursa foto: DecoCraciun.ro/

La fel ca în orice domeniu, an de an, tendinţele în materie de aranjamente pentru Crăciun se schimbă, gama de articole este îmbunătăţită, apar produse noi, mai bune şi mai performante, dar şi mai aspectoase. La mare căutare sunt ţurţurii luminoşi cu led din gama profesională şi cei luminoşi cu efect de ninsoare, precum şi pedelele de lumini de exterior şi interior. Majoritatea decoraţiunilor comercializate sunt individuale, cum este cazul figurinelor pentru geamuri sau pentru pereţii exteriori, dar pot fi aşezate pe grupe pentru un efect vizual intens, aşa cum se întâmplă cu lumânările sau cu ţurţurii luminoşi cu efect de ninsoare care, aşezaţi la balcoane sau la streaşina casei, se pot asocia cu cei cu efect static.

Pentru exterior au devenit foarte populare decoraţiunile gonflabile în formă de Moş Crăciun, reni, om de zăpadă sau brad. „Noutatea acestui an pentru interior a fost podul de lumini cu becuri ce imita flacăra”, conform informaţiilor oferite de  DecoCrăciun.Ro, „dar şi şiruri luminoase, instalaţiile de brad cu globuri iluminate, decoraţiuni pentru ferestre, brazi cu fibră optică, instalaţii de brad din gama premium cu becuri în formă de om de zăpadă, brăduţ, con de brad, instalaţii pentru brad cu becuri tip flacără sau cu globuri iluminate”.

Din aceeaşi gamă a produselor pentru interior dedicate Crăciunului sunt şi suporturile pentru tacâmuri în formă e Moş Crăciun, tăvile cu imagini sugestive sau cănile cu mesaje specifice pe care le găsiţi în cadrul magazinelor Bamboo.

Pentru bugete reduse DecoCrăciun.Ro recomandă instalaţiile cu led în detrimentul celor cu becuri sau minibecuri datorită rezistenţei în timp, a intensităţii luminoase net superioare şi nu în ultimul rând a unui consum electric mult mai redus.

 

×
Subiecte în articol: casa idei originale