x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Expozanţi români la IMM Cologne

Expozanţi români la IMM Cologne

de Alina Iancu    |    04 Feb 2011   •   21:22
Expozanţi români la IMM Cologne

Târgul internaţional IMM Cologne, unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului care stabileşte trendurile anului în curs în materie de amenajări de interior a înregistrat în 2011 un număr de peste 100.000 de exponate. Considerat o rampă de lansare pentru tinerii designeri cu viziune, Salonul Internaţional din Köln adună peste 1.000 de expozanţi din întreaga lume. Evenimentul îşi propune să promoveze concepte inovatoare pentru următoarea generaţie, spaţii şi materiale moderne, design remarcabil şi sisteme revoluţionare. În cadrul târgului iau parte expozanţi de top care prezentă cele mai noi produse şi servicii din industria internaţională a mobilei.
Printre firmele prezente la eveniment s-a numărat şi Grupul Rus Savitar, reprezentat prin brandul de mobilă Casa Rusu. Acesta a expus la eveniment cele mai noi colecţii de mobilier care abordează o varietate de stiluri şi îmbină elementele decorative ale locuinţei cu funcţionalitatea.
Pentru reprezentanţii României, IMM Cologne a reprezentat ocazia ideală pentru a demonstra că putem face lucruri de calitate cu un design inovativ. „Târgul de la Köln este evenimentul care dă tonul în industria mobilei la nivel internaţional. Prezenţa la târg este foarte importantă pentru noi, ne dorim să expunem cele mai noi colecţii şi concepte şi vrem să arătăm că aducem pe piaţă produse cu un design actual, concentrat pe funcţionalitate, în acord cu tendinţele în materie”, a declarat Cristian Rusu, director general Casa Rusu.

×
Subiecte în articol: casa eveniment