x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Implica-te in amenajarea casei tale!

Implica-te in amenajarea casei tale!

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    23 Noi 2006   •   00:00
Implica-te in amenajarea casei tale!

AFLA CE E NOU
Trei cursuri si un program util de decorare interioara virtuala care sa te ajute
AFLA CE E NOU
Trei cursuri si un program util de decorare interioara virtuala care sa te ajute

Atunci cand vine mult asteptatul si totodata temutul moment de a ne construi sau de a ne amenaja un loc al nostru, devenim brusc foarte seriosi (asta nu-i rau!) si "atotstiutori". Aceasta de pe urma atitudine, de cele mai multe ori nu avantajeaza "produsul final", casa noastra, pentru ca se pare ca adevaratii profesionisti (arhitectii, designerii) au dreptate, in cele din urma. Ce putem face noi, daca vrem ca treaba sa fie buna, este sa explicam cu lux de amanunte celor care se ocupa de constructie sau de amenajare care sunt nevoile si obiectivele cu care ne dorim sa ni se armonizeze caminul. Sau putem sa ne si implicam in aceste activitati, insa dupa o documentare prealabila foarte consistenta si cu un minimum de supraveghere din partea unor profesionisti. Tocmai pentru a va ajuta pe dumneavoastra sa va implicati si sa fiti informati atunci cand vine momentul mult visat, am ales sa va punem la dispozitie mijloacele cele mai eficace la care puteti apela in acest moment. Astfel, puteti beneficia de o prima serie de cursuri sustinute de profesionisti in domeniu, puse in practica de Centrul de Instruire si Formare Profesionala al Sphera Building Center.

VOPSELE DECORATIVE

Primul curs din serie incepe la 28 noiembrie si se numeste "Atelier de lucru - Vopsele decorative". Este un modul de curs de 4 sesiuni, care va acoperi urmatoarele teme: istoria culorilor, textura; vopselurile: efectele unui efect; vopselurile pentru baie, bucatarie, living; ce inseamna vopsea lavabila. Plus o parte practica, in care cursantii vor invata si vor pune in opera tehnici de aplicare ale efectelor decorative de interior. Pretul acestui curs este de 150 RON.

CONSTRUCTIA CASEI

Al doilea curs incepe la 30 noiembrie 2006 si se numeste "Etapele constructiei casei tale". Este un modul de curs de 7 sesiuni care va acoperi urmatoarele capitole: evita cele mai frecvente greseli inainte de a incepe constructia; tot ce trebuie sa stii despre arhitect si cum te poate ajuta el; aprobarile necesare; structura unei constructii, fundatii; sisteme de izolatii si de instalatii; electricitate si IT, "casa inteligenta"; acoperisuri; tencuiala, vopseluri de interior si de exterior; usi si ferestre; pardoseli, mansarda; bucataria - locul bucatariei in casa ta, finisaje si accesorii; sfaturi pentru alegerea specialistilor si a materialelor potrivite. Pretul cursului este de 500 RON.

AMENAJAREA INTERIORULUI

Al treilea curs din serie incepe la 17 ianuarie si se numeste "Amenajari interioare". Este un modul de curs de 10 sesiuni ce va acoperi urmatoarele capitole: functionalitatea spatiilor din casa ta; lumina si culoare; workshop pe vopsele decorative; feng-shui; bucataria - estetic si functional; tendinte, premieri, expozitii internationale. Va fi completat de o sesiune aplicativa in care vor fi facute exercitii de amenajare de interior. Pretul cursului este de 500 RON.

De mare folos pentru o eventuala amenajare are sa va fie si Furnish, un program de decorare interioara care permite sa va creati mobilarea perfecta pentru spatiul dumneavoastra. Trebuie sa introduceti dimensiunile camerei si apoi sa va apucati de desenat. Furnish va permite sa va "creati" o piesa de mobilier cu ce fata, brate, picioare sau furnir va doriti. Acesta este un produs oferit de brandul BoConcept, nou intrat pe piata de la noi. Programul il puteti descarca de pe site-ul: www.boconcept.ro. Cu acest prilej puteti sa si vizitati acest site. Este bine pus la punct si veti avea ocazia de a descoperi o multime de alte lucruri de interes pentru o amenajare interioara reusita

Detaliile referitoare la aceste cursuri le obtineti apeland numerele: 021.319.07.61, 0720.070.482 sau direct de la sediul Sphera Building Center din Str. Nutu Ion, nr.44, Sector 5, Bucuresti (zona Razoare)
×
Subiecte în articol: curs