x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa În week-end, la mall, se vând case

În week-end, la mall, se vând case

de Alina Iancu    |    03 Dec 2010   •   20:52
În week-end, la mall, se vând case
Sursa foto: /Thinkstock

Cei care vor fi prezenţi week-end-ul acesta în Afi Palace Cotroceni vor constata un lucru mai puţin obişnuit: în mall se vând case şi nu este vorba de machete sau miniaturi realizate din lemn sau ceramică, ci de case şi apartamente adevărate.

Plecând de la ideea de a îmbina utilul cu plăcutul, organizatorii tIMOn au decis să organizeze la mall ediţia de iarnă şi ultima de anul acesta a târgului care va reuni un număr mare de agenţii, dezvoltatori şi brokeri imobiliari care vor promova atât apartamente noi, cât şi vechi, case, locuinţe de vacanţă şi apartamente în afara Bucureştiului. Locaţia târgului a fost astfel aleasă pentru a oferi vizitatorilor oportunitatea de a-şi căuta o locuinţă într-un mediu plăcut şi familiar, în care deja s-a instalat atmosfera de sărbătoare. Şi pentru că se apropie Crăciunul, expozanţii vor avea pe perioada târgului promoţii, discounturi şi oferte speciale atât pentru locuinţele noi, cât şi pentru cele vechi. 

Vlad Vlăsceanu, director tIMOn, spune că ediţia a XVIII-a târgului se adresează în special „vizitatorilor, care au analizat foarte bine ofertele şi care, din motive de fiscalitate sau din alte cauze, se hotărăsc să cumpere în ultimul moment sau celor care iau în calcul o achiziţie pentru anul/anii viitori şi care nu au fost prezenţi la ediţiile din timpul anului”.

La fel ca şi la ediţiile anterioare, partenerul tIMOn este şi acum Asociaţia Brokerilor Imobiliari (ABI), care va expune oferta de vânzare şi închiriere pentru 1.000 de apartamente vechi.

Cele mai mici preţuri vor începe de la 25.500 de euro, cu TVA inclus, preţul unei garsoniere cu loc de parcare şi vor ajunge până la peste 100.000 de euro pentru apartamentele noi cu patru camere. Printre cele mai cunoscute nume de pe piaţa imobiliară care vor participa la eveniment se numără şi Be Igloo, Domus Stil, Green City, West Park, Conarg, GTC, Vission House, North Lane, Avangarde Rezidential, Apulum, Militari Residence, dar şi 30 de brokeri independenţi membri ai ABI – Asociaţia Brokerilor Imobiliari.

Ultima ediţie de anul acesta a Târgului Naţional Imobiliar tIMOn se desfăşoară în perioada 2-5 decembrie 2010, la parterul Afi Palace Cotroceni, în apropierea patinoarului, şi poate fi vizitat între orele 10:00 şi 22:00.

×
Subiecte în articol: casa eveniment