x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Mozaic, scaune de colecţie şi materiale preţioase lansate la Roma

Mozaic, scaune de colecţie şi materiale preţioase lansate la Roma

de Alina Iancu    |    10 Dec 2010   •   21:29
Mozaic, scaune de colecţie şi materiale preţioase lansate la Roma

Una dintre cele mai cunoscute companii la nivel internaţional pentru mozaicurile realizate, SICIS, şi-a mărit de curând reţeaua de showroom-uri. După evenimentele de promovare organizate cu puţin timp în urmă în câteva dintre marile oraşe din lume, SICIS a inaugurat de curând un nou showroom situat în Roma. Spre deosebire de locaţiile din New York sau Dubai, caracterizate de spaţii mari, cum sunt de altfel toate reprezentanţele SICIS, aceasta din urmă este mai degrabă un loc intim. Ideea a fost aceea de a se crea un loc care să adăpostească, asemeni unei cutii de bijuterii, noua colecţie de scaune sculptate, proiectate de Carla Tolomeo, care într-o perioadă de timp foarte scurtă s-au impus pe piaţa de profil şi au ajuns să fie folosite în proiecte futuriste de amenajări interioare.

Printre surprizele pregătite de organizatori la deschiderea noului showroom s-au numărat o cadă în forma unui pantof elegant, podeaua Cosmati, pereţii acoperiţi cu mozaicuri realizate din aur şi platină amestecate cu tonuri de violet, albastru, roşu, ajungând la tavanul cupolă realizat în nuanţe de galben. Imaginile flower power s-au completat cu arabescuri şi portretele faimoasei Marilyn Monroe, nelipsite din showroom-urile şi de la expoziţiile companiei.

Evenimentul a fost completat de lansarea noi colecţii de bijuterii a companiei: bijuterii cu micromozaicuri şi pietre preţioase inspirate de tradiţia secolului al XVIII-lea şi interpretate într-o formă originală, contemporană.

×
Subiecte în articol: casa evenimente