x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa (P) Little Prints - ajutorul părinților din primele zile ale aventurii parenthood-ului

(P) Little Prints - ajutorul părinților din primele zile ale aventurii parenthood-ului

26 Apr 2021   •   11:16
(P) Little Prints - ajutorul părinților din primele zile ale aventurii parenthood-ului

Deși este un moment așteptat cu mult entuziasm de către părinți, dar și de către restul familiei, nașterea unui copil poate fi uneori o provocare. Bucuria resimțită la vederea acestui mic miracol ce l-ați conceput este nemărginită. Însă fiecare etapă din dezvoltarea celui mic vine implicit și cu nevoia de produse special concepute pentru acesta, iar cei de la Little Prints dispun de toate cele necesare.

 

De ce să alegi Little Prints

 

Aceștia sunt primii care au adus pe piața românească produsele marca Bibs, însă dispun de o mulțime de alte produse premium precum cele Mushie, Finn + Emma, Konges Slojd și chiar articole de la brandul propriu Little Prints. Când vine momentul hrănirii celui mic în timp ce gângurește în scaunul său special, știi că urmează un adevărat fiasco. Până învață cum să mănânce, totul în jur are șansa de a primi o porție de mâncare, de la părul tău, la podea sau chiar pereți. Deși bavetele textile încă se folosesc, totuși acum există opțiuni mult mai eficiente pentru a-i proteja hainele celui mic. Unele bavete textile rămân pătate, în special când e vorba de sosuri roșii și oricât le-ai spăla nu mai ai ce să le faci. Dar Little Prints îți propune să încerci bavete silicon în timpul meselor celui mic.

 

Bavetele din silicon Little Prints sunt confortabile pentru cel mic, practice și extrem de frumoase. Sunt disponibile pe site într-o gamă variată de culori pastelate dintre care poți alege. Sunt realizate din materiale non-toxice, ca orice alt produs disponibil în catalogul lor online. Avantajul acestor tipuri de bavete este că se curăța extrem de ușor sub jetul de apă, spre deosebire de cele textile, la care trebuie să aștepți să se usuce. Forma ca de marsupiu a bavetei ajută la captarea resturilor de mâncare în timp ce copilul mănâncă, menținând atât hainele cât și spațiul din jur mult mai curat.

 

Alege produse din colecția de primăvară pentru bebelușul tău

 

Căldura se apropie cu pași rapizi, iar cel mic are nevoie de articole de îmbrăcăminte care să-i permită pielii să respire. Body-urile sunt indispensabile bebelușilor pentru că pot fi utilizate atâta pe sub haine, cât și ca atare. Body-urile Finn + Emma sunt comfortabile, realizate din materiale 100% organice, ideale chiar și pentru cea mai sensibilă piele. Bumbacul face ca aceste articole de îmbrăcăminte să fie extrem de moi, delicate, fără să incomodeze în vreun fel bebelușul.

 

Fiecare dintre ele vine cu un mesaj drăguț, nuanțe în tendințe și alte printuri interesante realizate cu coloranți non-toxici, ecologici, ceea ce le face o alegere minunată pentru pozele demne de Instagram. Capsele dintre picioare nu conțin plumb sau nichel, iar body-urile sunt disponibile în mărimi de la prima zi de viață a bebelușului până când împlinește 1 an.

 

Indiferent de ce produse alegi de pe Little Prints pentru cel mic, știi că alegi calitate superioară, fără a pune o secundă sănătatea celui mic în pericol. Intră în cadrul site-ului oficial www.littleprints.ro pentru a descoperi toate colecțiile. Pentru orice nelămurire poți scrie un email la adresa hello@littleprints.ro.

×
Subiecte în articol: Little Prints