x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Poţi transmite mesaje din suflet chiar şi pe o petală!

Poţi transmite mesaje din suflet chiar şi pe o petală!

de Alina Iancu    |    27 Mar 2010   •   00:00
Poţi transmite mesaje din suflet chiar şi pe o petală!

O floare aduce întotdeauna un zâmbet pe buzele celei care o primeşte şi cum primăvara este aici, iar florile sunt principalele protagoniste ale sale, articolul este dedicat lor. Vă vom prezenta un concept neobişnuit, acela al florilor care poartă pe petalele lor mesajul pe care vreţi să îl transmiteţi.



"Florile care vorbesc" prin mesajele transmise pot fi realizate chiar de dumneavoastră cu ajutorul unor autocolante ce se aplică pe petale. Acestea pot fi achiziţionate de la magazinele de specialitate. Majoritatea magazinelor însă livrează doar autocolantul, nu floarea deja inscripţionată.

Mesajele sunt imprimate pe un material siliconic special cu o grosime numai câţiva microni, care este supus unor proceduri de prelucrare preliminare imprimării cu o cerneală specială.

TEXTE ŞI IMAGINI
Florile ce pot fi supuse acestei proceduri trebuie să aibă petalele relativ netede şi late, precum trandafirii, lalelele, crinii sau calele. O altă condiţie este că florile trebuie să fie de culoare deschisă. Pentru cele roşii, bordeaux sau negre este nevoie de comandă specială care implică mai multe condiţii şi costuri diferite faţă de mesajele pentru florile de culori deschise.

Pe flori se pot aplica atât texte, cât şi imagini cu condiţia ca petala să aibă dimensiunea mai mare decât cea a abţibildului care măsoară aproximativ 2.2 x 3 mm. Metoda de aplicare a mesajului este aceeaşi cu a autocolantelor. După aplicare, materialul siliconic se dizovă în textura petalei, iar textul şi imaginea rămân singurele vizibile.

CALITATEA ŞI DURATA VIEŢII
Materialele folosite pentru autocolante nu sunt toxice şi nu afectează în nici un fel floarea mai ales că au acelaşi pH. La fel de important de ştiut este şi faptul că materialul siliconic şi cerneala nu au nici un efect advers în contact cu pielea şi pot fi folosite fără riscuri.
După aplicare nu este nevoie de nici un tratament special care să întreţină autocolantul care o dată lipit va rămâne acolo chiar şi după ce floarea se usucă.

COMANDA ŞI LIVRAREA AUTOCOLANTELOR
Pe site-ul www. emotiipeflori.ro puteţi găsi un catalog cu cele mai solicitate texte şi imagini din care puteţi alege ceea ce va avantajează. În cazul în care doriţi personalizarea autocolantului trebuie să trimiteţi un prototip al imaginii dorite urmând ca apoi să fiţi contactat de firmă pentru eventualele detalii. Comanda se realizează online, iar pentru procesare sunt necesare 24 de ore în cazul celor standard. Pentru comenzile personalizate livrarea comenzii diferă în funcţie de complexitatea imaginii şi de timpul de realizare mai ales că numărul minim de autocolante personalizate de acelaşi fel care pot fi comandate este de 10.

Preţul unui pachet cu autocolante care conţine 10 exemplare cu acelaşi model, variază între 10 şi 15 lei. În cazul autocolantelelor personalizate, pentru un pachet puteţi plăti până la 50 de lei, în funcţie de mesaj sau fotografie.

×
Subiecte în articol: ne-am interesat pentru tine