x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Sisteme decorative pentru ferestre

Sisteme decorative pentru ferestre

26 Iun 2010   •   00:00
Sisteme decorative pentru ferestre

● articol realizat cu sprijinul Mr. Bricolaj

Perdelele şi draperiile nu sunt singura variantă pentru ferestre. Mai ales dacă îţi doreşti o casă decorată modern. Vorbesc de rolete, jaluzele - dar nu acelea de plastic, sobre, pentru birouri, ci variante plăcute şi calde, din materiale textile, împletituri vegetale sau chiar lemn. O variantă frumoasă şi practică e să combini un astfel de sistem (un stor, spre exemplu) cu o draperie.

STORURILE ROMANE
Sunt un sistem tradiţional pentru ferestre, realizat din material textile, care se ridică pe verticală. Sunt practice şi rezistente, dar mai ales foarte frumoase. Se potrivesc în orice tip de casă - cu decor clasic, sau cu decor modern.

ROLETELE (SAU RULOURILE)
Sunt tot din materiale textile, sub forma unui panou drept, care se rulează la unul din capete (sus sau jos). Le poţi comanda în varianta uni sau cu materiale foarte frumos ornamentate. Roletele sunt ideale pentru o casă decorată foarte modern, chiar minimalist. Dar, există variante şi pentru case clasice. De asemenea există variante adaptate pentru tâmplărie PVC.

JALUZELELE VERTICALE
Le cunoşti pe cele banale, tip office, dar pe cele din franjuri le-ai văzut? Merg de minune într-un interior şic, extravagant, modern.

SISTEME DIN BAMBUS
Împletiturile vegetale sunt foarte frumoase şi practice, pentru cei care prefer o casă decorată natural. Ai la dispoziţie storuri, rolete, şi chiar jaluzele din bambus sau alte fibre naturale. Se potrivesc în case moderne, rustice, sau decorate exotic. Foloseşte în interior şi alte obiecte împletite (coşuri, mocheta din iarbă de mare, etc.)

PRODUSE LA COMANDA
În funcţie de cerinţele spaţiului tău, alege unul dintre sistemele pentru ferestre. Apoi alege materialul care se potriveşte cu restul interiorului. Mr. Bricolage îţi asigură o echipă de profesionişti, care vor lua măsurătorile corecte ale ferestrei tale şi care vor monta sistemul. Poţi astfel comanda exact produsul de care ai nevoie, pentru orice tip şi dimensiune de fereastră.

×
Subiecte în articol: bricolaj