x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Spaţiul de relaxare de acasă

Spaţiul de relaxare de acasă

21 Noi 2009   •   00:00
Spaţiul de relaxare de acasă

În zona de zi, piesa de mobilier care se impune vizual şi care are cea mai mare importanţă pentru funcţiunea spaţiului este fără doar şi poate, canapeaua.



Sunt multe aspecte care trebuie luate în seamă atunci când vine vorba de alegerea acesteia. Lucruri pe care mulţi nu le iau în considerare, fie pentru că nu le ştiu, fie pentru că nu acordă importanţa cuvenită fiecărei caracteristici în parte. Astfel că, la momentul achiziţiei, cumpărătorul se întâmplă de multe ori să fie impresionat de aspectul nemaipoment sau de funcţionalităţile multiple ale produsului, uitând să ia aminte la detalii precum: calitatea materialelor folosite sau finisaje.

Date fiind acestea scăpări, am pregătit un material care să faca ca alegerea canapelei dorite să fie una eficientă. Asta însemnând: un preţ care să fie pe măsura posibilităţilor, calitate, funcţionalitate potrivit nevoilor proprii şi calităţi stilistice pe gustul dumneavoastră.  

Vă mai spunem doar atât, o canapea este definită de durabilitate, confort  anatomic, materiale utilizate pentru producţie şi finisaje. Detalierea acestor caracteristici o aflaţi în paginile de "Idei pentru casa ta".

Deasemenea, recomandări privitoare la acest subiect, exemplificate prin imagini "grăitoare" descoperiţi în cadrul rubricii "Amenajări originale".  

Dacă cititul face parte din stilul tău de viaţă, ţi-am pregătit în trei pagini de cumpărături produse inspirate care să te ajute să creezi într-un colţ al livingului sau al biroului un mic spaţiu dedicat relaxării şi lecturii. Un colţ binevenit, după cum iarna se instalează rapid, iar serile lungi petrecute în compania lecturilor preferate sunt atât de frumoase!

×
Subiecte în articol: editorial