x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Cătălin Moroșanu: „Nu fac amor o lună înainte de un meci”

Cătălin Moroșanu: „Nu fac amor o lună înainte de un meci”

12 Iun 2015   •   20:58
Cătălin Moroșanu: „Nu fac amor o lună înainte de un meci”

Sâmbătă, 13 iunie, de la 16:00, Cătălin Moroșanu nu îi împărtășește Oanei Turcu doar câteva dintre secretele sportului care l-a făcut celebru, ci și detalii savuroase ale vieții lui.

„Viața de sportiv este frumoasă și grea. Eu, de exemplu, nu fac amor o lună înainte de un meci. Trebuie să strâng testosteron să devin fiară! Să am răutate, să mă ajute să câștig, să îl bat pe adversar să nu mai știe ce este cu el”, declară Cătălin Moroșanu.

„Înainte de meci, nu accept femei în jurul meu! Femeile sunt vampiri energetici! Ele se hrănesc cu energia bărbatului”, mai crede invitatul de mâine al emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, care este însă foarte recunoscător partenerei lui de viață.



„Soția mea a îndurat multe în 10 ani până să ne căsătorim. Mi-a acceptat multe și eu i-am greșit. Îi mulțumesc că a stat lângă mine, iar acum îi sunt recunoscător că atunci când am luat-o razna, m-a tras de mânecă”, spune luptătorul.

Tot mâine, la Antena Stars, Camelia Mitoșeru povestește cum a decis să divorțeze de tatăl copilului ei, dependent de jocurile de noroc.



„Am tras cât am putut eu de această relație. Nu m-a înșelat, nu m-a bătut, dar pur și simplu s-au adunat multe și nu mai puteam să trăiesc cu el. Am realizat asta când coboram scările maternității, cu Mihai în brațe. Venise mama să mă scoată din spital pentru că el jucase toți banii la poker. Atunci ceva din mine s-a rupt, eram goală pe dinăuntru și am spus: Gata”, își amintește invitata Oanei Turcu. Și al doilea mariaj al ei s-a terminat la fel de brusc, iar acum Camelia Mitoșeru își reproșează că nu a încercat să remedieze lucrurile. „Într-o zi, i-a luat Dumnezeu mințile și m-a înșelat. Am aflat și i-am făcut bagajul”, dezvăluie ea.
 

×