x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber CNAB sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

CNAB sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

30 Mai 2022   •   19:10
CNAB sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti organizează marţi două evenimente dedicate Zilei Internaţionale a Copilului: "Atelierul de pictură" şi "În vizită la aeroport", potrivit unui comunicat.

"Atelierul de pictură" va avea loc începând cu orele 10:00, în "Parcul Zburătorilor" de la Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" şi va consta într-un curs de pictură susţinut de pictorul profesionist Maria Parascan.

Conform sursei citate, o parte dintre copiii participanţi provin de la Fundaţia de Inovaţii Sociale "Regina Maria", care se ocupă de copii din medii sociale defavorizate, iar ceilalţi sunt copii ai angajaţilor CNAB, selectaţi în urma unei competiţii interne.

Evenimentul "În vizită la aeroport" se va desfăşura începând cu orele 11:00, la Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa "Aurel Vlaicu", şi relansează "Airport Visit Tour", un program al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, cu o tradiţie de 14 ani, cu valenţe educaţionale şi de orientare în carieră, în cadrul căruia mii de copii din întreaga ţară au avut ocazia de a cunoaşte şi înţelege specificul activităţilor aeroportuare.

"Airport Visit Tour" a constituit, astfel, de-a lungul timpului, o bază pentru educaţia ca viitor pasager, dar şi o rampă pentru descoperirea vocaţiei, alegerea şi orientarea în carieră.

×