x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Ce fel de copil ai în funcţie de zodia lui

Ce fel de copil ai în funcţie de zodia lui

05 Dec 2012   •   14:01
Ce fel de copil ai în funcţie de zodia lui

 Daca iti cunosti copilul suficient de bine, iti va fi mult mai usor sa-l intelegi si, astfel, sa-l educi. Iata si cateva caracteristici de care poti tine cont specifici fiecarei zodii, astfel incat sa identifici anumite puncte tari pe care sa le valorifici.
Copilul Berbec (21 martie – 19 aprilie): Liderul innascut
Copilul Berbec s-a nascut pentru a nu urma nicio stea decat pe a sa. El este numarul 1 si se va stradui sa ramana asa. Puteti sa ii spuneti ce sa faca, sa il lingusiti, sa il manipulati, sa ridicati vocea la el sau sa il rugati frumos insa chiar daca are varsta de o luna sau 60 de ani, copilul Berbec va face exact ce va dori si cand va dori.
Copiii Berbec sunt pasionali, creativi si fara odihna. Ei par a avea mai multa energie decat ceilalti copii, cu o vitalitate iesita din comun si dublata de curajul lor natural. Atitudinea lor de “eu primul” poate fi o provocare pentru oricine are de-a face cu spiritul lor superior si felul lor de a absorbi toata atentia din jur. Legendari pentru onestitatea lor rostita direct, copiii Berbec spun exact ceea ce vad si simt
Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro

×
Subiecte în articol: horoscop zodii