x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar 3 deserturi cu cireșe și... încă o rețetă

3 deserturi cu cireșe și... încă o rețetă

14 Iun 2014   •   07:30
3 deserturi cu cireșe și... încă o rețetă

 Cireșele - albe, roșii sau negre - sunt vedetele sezonului. Și dacă credeți că numai dulcețuri și deserturi se pot prepara din ele, vă înșelați. Cireșele pot fi ingredientul delicios care dă savoare unei rulade de pui. Și deserturilor, bineînțeles!...

Rulada de pui cu umplutura de cirese
Ingrediente: 4 piepturi de pui, 900 g cirese, 300 ml vin rosu, un baton de scortisoara, 3 linguri de pesmet, 3 ramuri de rozmarin verde, 3 catei de usturoi, o ceapa, sare, piper, ulei de masline, salata verde.
Preparare: Ciresele se spala, se scurg de apa si se curata de samburi. Jumatate din cantitate se pune intr-un castron, iar restul intr-o oala, impreuna cu vinul, batonul de scortisoara si cateva frunze de rozmarin. Se fierb la foc mediu, pana cand totul devine ca un sos mai gros. Se scot batonul de scortisoara si frunzele de rozmarin, se acopera cu un capac si se lasa sa se raceasca. Piepturile de pui se spala, se dezoseaza si se taie in asa fel incat din fiecare piept sa rezulte o foaie lata de carne. Ciresele din castron se toaca marunt, se amesteca bine cu pesmetul, ceapa, usturoiul si rozmarinul tocat, sarea si piperul dupa gust. Se adauga.....................................


Vrei să afli rețeta mai departe, dar și cum se pregătesc Crema de vanilie cu cireșe, Tartele cu brânză brie cu cireșe și Turnulețele cu cremă de cocos și cireșe? Citește continuarea pe RevistaFelicia.Ro.

×
Subiecte în articol: felicia retete cireşe cireşe