x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar 4 rețete pe zi: Biftec tartar, Scrumbie la cuptor, Melcișori cu salvie și brânză, Baclava cu nucă de cocos

4 rețete pe zi: Biftec tartar, Scrumbie la cuptor, Melcișori cu salvie și brânză, Baclava cu nucă de cocos

de Simona Lazar    |    20 Iun 2014   •   12:19
4 rețete pe zi: Biftec tartar, Scrumbie la cuptor, Melcișori cu salvie și brânză, Baclava cu nucă de cocos

Nu știi ce să gătești azi? Noi îți oferim câteva sugestii. Cele patru rețete zilnice - cu carne, cu pește, cu legume și desert - ar putea să vă inspire. Astăzi ai Biftec tartar, Scrumbie la cuptor, Melcișori cu salvie și brânză, Baclava cu nucă de cocos.

BIFTEC TARTAR
INGREDIENTE: un kg de carne macra, 4 galbenusuri, doua cepe mijlocii, doua legaturi de patrunjel verde, 4 castraveti in otet, sare, piper
MOD DE PREPARARE
Carnea macra se curata de grasime si de pielite si se trece prin masina de tocat. Se sareaza si se condimenteaza dupa gust. Cu o lingura uda se fac patru gramajoare de carne care se asaza crude pe un platou. In mijlocul fiecarei gramajoare de carne se pune cate un galbenus crud, iar de jur imprejurul lui patrunjel verde tocat, castraveciorii si ceapa tocate marunt. Biftecul se serveste crud.
Se poate servi si pe felii de paine unse cu unt.

Scrumbie la cuptor

Melcișori cu salvie și brânză

Baclava cu nucă de cocos.

 

×
Subiecte în articol: felicia retete 4 retete pe zi