Nu știi ce să mai gătești? Noi îți oferim câteva sugestii. Cele 4 rețete pe zi - cu carne, cu pește, cu legume și desert - ar putea să te inspire. Azi ai: Tocăniță de carne tocată, Somon cu sos Meunier, Supă de busuioc, Negresă cu gem
Citește și
4 rețete pe zi: Vinete umplute, Pește cu sos tomat și dovlecei, Salată multicoloră, Cremă de Kiwi
4 rețete pe zi: Taiței de casă cu piept de curcan, Ouă umplute cu pește, Salată de fasole bicoloră, Dulceață de vișine
NEGRESA CU GEM
INGREDIENTE: un ou, o cana cu zahar, o cana cu ulei, o cana cu lapte, doua cani cu faina, o lingura cu bicarbonat, 3 linguri cu gem, 3 linguri cu cacao, glazura de ciocolata, fulgi de cocos
MOD DE PREPARARE
Se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele si gemul. Se amesteca 20 de minute. Se adauga cacaua, bicarbonatul si
...............................................
Citește continuarea rețetei AICI
Citește și
Tocăniță de carne tocată
Somon cu sos Meunier
Supă de busuioc