x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar 4 rețete pe zi: Tocăniță de carne tocată, Somon cu sos Meunier, Supă de busuioc, Negresă cu gem

4 rețete pe zi: Tocăniță de carne tocată, Somon cu sos Meunier, Supă de busuioc, Negresă cu gem

de Simona Lazar    |    15 Iul 2014   •   10:21
4 rețete pe zi: Tocăniță de carne tocată, Somon cu sos Meunier, Supă de busuioc, Negresă cu gem

Nu știi ce să mai gătești? Noi îți oferim câteva sugestii. Cele 4 rețete pe zi - cu carne, cu pește, cu legume și desert - ar putea să te inspire. Azi ai: Tocăniță de carne tocată, Somon cu sos Meunier, Supă de busuioc, Negresă cu gem

Citește și
4 rețete pe zi: Vinete umplute, Pește cu sos tomat și dovlecei, Salată multicoloră, Cremă de Kiwi

4 rețete pe zi: Taiței de casă cu piept de curcan, Ouă umplute cu pește, Salată de fasole bicoloră, Dulceață de vișine

NEGRESA CU GEM
INGREDIENTE: un ou, o cana cu zahar, o cana cu ulei, o cana cu lapte, doua cani cu faina, o lingura cu bicarbonat, 3 linguri cu gem, 3 linguri cu cacao, glazura de ciocolata, fulgi de cocos
MOD DE PREPARARE
Se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele si gemul. Se amesteca 20 de minute. Se adauga cacaua, bicarbonatul si
...............................................

Citește continuarea rețetei AICI

Citește și

Tocăniță de carne tocată

Somon cu sos Meunier

Supă de busuioc

×
Subiecte în articol: felicia 4 retete pe zi