Chiar dacă este sezonul vacanţei, nu-ţi poţi refuza un meniu cu mâncăruri gustoase, care se prepară rapid. Avantajul reţetelor de vară este acela că poţi valorifica sumedenie de fructe şi legume poaspete de sezon şi poţi prepara, în doar câteva minute, un meniu uşor şi gustos.
Supă rece de castraveţi şi iaurt
Ingrediente: 1 kg de castraveţi, 4 pahare de iaurt (500 g în total), o căniţă apă, 3 fire de usturoi verde, sucul de la ½ lămâie, 1 legătură de tarhon, sare, piper, puţin ulei de măsline.
Preparare: Toarnă iaurtul într-un vas şi bate-l bine cu telul. Potriveşte de sare şi piper, adaugă o căniţă de apă şi sucul de lămâie. Taie bucăţi şi pune într-un blender castraveţii, din care faci o pastă suculentă. Apoi..................................
Citește continuarea rețetei pe RevistaFelicia.Ro.
Află și cum se prepară următoarele rețete
Salată orientală de vară
Sos „de îngheţată”
Shake cu vişine sau fructe de pădure
Te-ar putea interesa și
Conclavul VRĂJITORILOR. VIITORUL omenirii, PREZIS din tamburină
Cum alungăm GHINIONUL? Ce trebuie să aruncăm din casă?
Băutura Fericirii! Află rețeta și bucură-te de ea!
Rețeta miraculoasă pe bază de gelatină care „ia cu mâna” durerile de spate și de gât
Remedii naturale pentru anemie
Cum menții dorința sexuală în cuplu, pe termen lung?
Secretele sexului perfect!