● Mod de preparare:
1 Frişca se mixează până se întăreşte şi se introduce la rece. Brânza mascarpone se mixează cu jumătate din piureul de castane, zahărul vanilinat şi gălbenuşul crud.
2 Se adaugă jumătate din frişcă, se mixează şi se pune în pahare de desert.
3 Se acoperă cu folie de plastic alimentară şi se introduce în congelator zece minute.
4 Într-un bol separat se mixează restul de piure de castane cu frişca rămasă, ciocolata dată pe răzătoare sau tocată, esenţa de rom şi albuşul mixat separat.
5 Se presară jumătate din ananasul din conservă scurs de suc şi tocat mărunt, se toarnă crema cu ciocolată peste crema din pahare, se acoperă cu folie şi se introduc la rece în frigider.
6 Se ţin minimum o oră, se scot, se presară restul de ananas şi coacăzele roşii.
● Sfat: În momentul servirii se pot presăra scorţişoară sau migdale tocate mărunt.
● Băutura: Suc de fructe
Citește pe Antena3.ro