x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Info

Info

21 Ian 2006   •   00:00
INGHETATA. In perioada 21-25 ianuarie va avea loc la Rimini, Italia, a 27-a editie a expozitiei internationale a producatorilor de inghetata, patiserilor, cofetarilor si brutarilor. Evenimentul va fi impartit in mai multe sectiuni: concursuri, demonstratii, cursuri, seminarii si expozitii, fiecare dintre acestea venind in sprijinul dezvoltarii sectorului de productie de inghetata. De asemenea, vor fi prezentate cele mai noi materii prime pentru producerea inghetatei.

CONCURS. Cannesul va gazdui intre 27 si 29 ianuarie cel mai mare concurs de presa gastronomica. La cele cinci categorii ale concursului vor participa concurenti din intreaga lume. Pentru premiul cel mare se vor bate emisiuni de televiziune, carti, ghiduri, materiale multimedia si publicatii care au ca principala tema arta culinara. Pe parcursul zilelor de concurs se vor tine seminarii pe diferite teme gastronomice, gazdele lor fiind specialisti de pe toate continentele.

LUX. "Fancy Food Show" isi va deschide portile in Florida pentru trei zile, la 22 ianuarie. Evenimentul aduce in atentia gurmanzilor mancarea de tip "business". Vor avea si de unde alege, pentru ca numarul expozantilor a sarit anul acesta de o mie. Acestia vor avea ocazia sa le prezinte vizitatorilor toate noutatile legate de arta gastronomica.

Grupaj realizat de Cristina Andreea Catana

×
Subiecte în articol: gastronomie