x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Info

Info

20 Ian 2006   •   00:00
RECORD. O vaduva din Croatia a inscris in Cartea Recordurilor un castravete murat la categoria "cea mai veche muratura". Vera Dudas, in varsta de 73 de ani, sustine ca respectivul castravete a fost pus la murat de soacra ei, in anul 1930. A tinut minte data pentru ca in acel an s-a nascut sotul ei, motiv pentru care acum are mare grija de muratura. Spune ca ii aduce aminte de Pavo, sotul ei, care anul acesta ar fi implinit 76 de ani.

FESTIVAL. In perioada 21 ianuarie-12 februarie la Melbourne, in Australia, va avea loc un Festival al Vinului si al Bucatelor. Zilele de 21 si 22 ianuarie sunt dedicate gustului marii, intre 5 si 7 februarie va fi deschisa o piata a condimentelor, iar la 11 si 12 februarie vizitatorii se vor putea bucura de cele mai alese vinuri.

CONCURS. Festivalul International Gastronomia-Gastrognosia, va avea loc in perioada 16-19 februarie in Nicosia, Cipru. Cu aceasta ocazie se va desfasura un concurs de arta culinara mediteraneana, la care vor participa experti in domeniu. De asemenea, vor fi expuse echipamente profesionale pentru hoteluri, restaurante, carti de specialitate, comercianti de produse alimentare.

×
Subiecte în articol: gastronomie