x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Info

Info

06 Ian 2006   •   00:00

6 ianuarie 2006

INTARZIERE. Pentru majoritatea romanilor, Revelionul s-a terminat, nu si pentru salariatii hotelurilor si restaurantelor, care abia acum incep pregatirile pentru… Revelionul chelnerilor si al bucatarilor, informeaza corespondentul Rompres. "La 13 ianuarie vom organiza Revelionul tuturor angajatilor, conform traditiei din fiecare an. In acest an, vom merge la un alt restaurant pentru a fi serviti de alti colegi de ai nostri", a declarat miercuri, corespondentului Rompres, Iulia Dragomirescu, directoarea Hotelului Continental din Sibiu. Si ospatarii, picolii, bucatarii si ajutoarele din bucatariile pensiunilor din judetul Sibiu vor sarbatori, pana la sfarsitul acestei luni, Revelionul chelnerilor.

PENTRU CAINI. Nu numai oamenii au nevoie de locatii speciale de unde sa isi achizitioneze produsele de brutarie. Un patiser, castigator a numeroase premii in domeniu, a deschis la Prasis o brutarie speciala pentru caini. "Cainele meu frumos", magazinul cu pricina, vinde biscuiti cu aroma de sunca in forma de pisica si prajituri din foaie-gras in forma de oase, relateaza BBC. "La inceput, parizienii veneau si luau ce li se parea ca arata mai haios, dar apoi isi aduceau si patrupedele cu ei, ca sa le ofere posibilitatea de a alege singuri preparatele preferate", spune Harriet Sternstein, patroana brutariei.

×
Subiecte în articol: gastronomie